top of page
Search

Készítsünk vagy ne készítsünk útitervet?

Updated: Jan 28, 2021

Te melyik kategóriába tartozol?



Nagyon megoszlik a vélemény ebben a kérdésben. Azt, hiszem, hogy bátran kijelenthetem, hogy két véglet van az utazók között, ha a tervezésről van szó.

Van olyan aki spontán módon belevág és van olyan aki a végletekig a legrészletesebben megtervezi az útját.

Valahol megkell találni az arany középútat. Úgy gondolom, hogy ha túltervezzük azt túl merevvé válhat az egész. Bármi közbejöhet és felboríthatja a további menetrendet ami idegességhez vezethet. Amennyiben helyben állítjuk össze a bakancslistánk részleteit akkor gazdaságosan kell bánjünk az ídővel, mert meglehet, hogy a vakációra szánt időből sokat fogunk veszíteni.



Jó tanács.

Próbáljunk készíteni egy rövid listát arról amit mindenképp szeretnénk látni és arról is, hogy ezt hogyan tudjuk megközelíteni. Oszd le az adott napszámra úgy, hogy lehetőleg beleférjen minden, de vigyázzunk arra, hogy ne tervezzük túl sűrűre a menetrendet, mert mert nem tudjuk igazán kiélvezni a látottakat.

UI. ne feledd!

ÉLVEZD A NYARALÁST A MEGHATÁROZOTT ANYAGI KERETED ÉS IDŐD FÜGGVÉNYÉBEN.




14 views0 comments

Recent Posts

See All

Clean Monday our koulouma in Greece

Clean Monday is one of the most important bank holidays in Greece, follows immediately after the Carnival Sunday (Apokries). This tradition does not have a stable day of celebration but is dependent

bottom of page